Over ons

Over ons

Het Regiobureau

 

Een netwerkorganisatie waarin we samenwerken.

Of het nu gaat om de communicatie rondom stadsvernieuwing of de promotie van een hele regio, maar ook kleinere vraagstukken voor kleinere gemeenten.

Sterc

Sterc

Sterc Online Agency bedenkt en bouwt online producten.

Met een doordachte online strategie, vertaalt Sterc jouw wensen en doelen naar een website, wep app, intranet, webshop, digital signage of ander online product.

Het open source MODX CMS is de basis voor het beheren van alle digitale kanalen. Dit CMS is onbeperkt uit te breiden met functionaliteiten als multichannel beheer, meertaligheid en onbeperkte integratiemogelijkheden, zodat jij jouw online doelen behaalt!

Sterc ontwikkelde meerdere toeristische platformen gekoppeld aan boekingscentrales, maar ook brandingsites en online campagnes.

 

Perry en Barry Altijd Open

Open

Open is een communicatiebureau dat gelooft in openheid en transparantie. Zowel in de werkprocessen binnen het bureau als in de samenwerking met de opdrachtgever.

Bij Open is er ruimte voor meekijken, meedenken en meebeslissen. Zo komen ze tot creatief hoogstaand en onderscheidend werk. Wat weer de succesfactor is voor effectiviteit. We hebben daarbij de focus op strategie, concept en ontwerp.

Open is specialist op het gebied van regio- en citymarketing en is verantwoordelijk voor succesvolle campagnes voor de provincies Groningen en Drenthe, de regio Noordoost Fryslân en de regio Westhoek in West-Vlaanderen. Daarnaast ontwikkelde Open de positionering en campagnes voor diverse gemeenten zoals onder andere Hoogeveen, Hardenberg en Dronten. 

Projectmanager:
Vera

Vera van Hees

Vera is een ervaren marketeer met goede adviesvaardigheden een grote implementatiekracht. Vera overziet het speelveld snel waarna zij een plan of strategie ontwikkelt voor een vraagstuk. Haar kracht is dat ze die strategie ook handen en voeten kan geven op operationeel niveau, zonder het einddoel en de planning uit het oog te verliezen.

Expertise:

Marketingstrategie concept ontwikkeling, strategie en beleidsontwikkeling, projectmanagement, productoptimalisatie.

Trackrecord:

Marketing Hoogeveen
Noordoost Fryslân
Gemeente Coevorden.

Projectmanager:
Duco

Duco Schenk

Duco is initiatiefrijk, bestuurlijk sensitief, weet te inspireren, brengt ondernemers samen, laat over hun eigen schaduw heen kijken en vooral doen. Met zijn pragmatische aanpak laat hij je buiten de box denken en schetst zo kansen in niet voor de hand liggende cross-overs. Door te initiëren, ondersteunen, adviseren en beoordelen van ondernemersplannen maakt hij als programmamanager bij de Economic Board Groningen vrijetijdsondernemers bewust van de kracht van Ondernemerschap en Kwaliteit, Online aanwezigheid, Hospitality en de toegevoegde waarde van samenwerken. De sleutel tot een (duurzame) groei in de vrijetijdssector.

Credo:

‘Vrijetijd is je belevenis betekenis geven en betrokken raken’.

Track record:

Programmamanager Vrijetijdseconomie Economic Board Groningen, Beleidsadviseur Vrijetijdseconomie en Events Gemeente Emmen.

Projectmanager:
Edwin

Edwin van der Woude

Edwin is freelance marketingmanager en -adviseur die in de afgelopen 10 jaar vrijwel uitsluitend in de regiomarketing en toeristische sector actief is geweest. Hij was directeur bij verschillende DMO’s (Drenthe, Oldambt en Eemsdelta) en projectleider Versterking Ondernemerschap Toerisme & Recreatie Noord-Nederland. Hij is expert/coach in het Recreatie Expertteam in Drenthe en Senior Adviseur bij het Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd in Arnhem (partner van Het Regiobureau). Edwin opereert graag op het snijvlak van de publieke en private sector en pendelt gemakkelijk tussen strategie en uitvoering. Edwin is een ervaren en enthousiaste professional die vaker kansen dan bedreigingen ziet en deze op een creatieve wijze kan verwerken in een strategie of aanpak. 

Trackrecord: Recreatie Expertteam Drenthe (Expert/Coach), o.a. bij: Sprookjeshof Zuidlaren, Joytime Grolloo, Villa Nova Zorgvlied, Torentjeshoek Dwingeloo, RCN De Noordster Dwingeloo, Camping Diever.
Versterking Ondernemerschap Toerisme & Recreatie Noord-Nederland (projectleider), Marketing Drenthe (directeur), Marketing Oldambt (directeur), Top van Groningen (directeur). 
Bureau voor Ruimte & Vrije Tijd (senior adviseur) o.a. bij: Gemeente Epe, Provincie Gelderland, Gemeente Oost-Gelre, Gemeente Bronckhorst

Project- management

We werken samen met drie projectmanagers van naam die allen hun sporen hebben verdiend op het vlak van het begeleiden van regiomarketingtrajecten. Afhankelijk van hun beschikbaarheid en de vraag van de opdrachtgever zijn ze geheel of gedeeltelijk in te zetten als interim-manager.

Onze kijk op city- en regiomarketing
Download hier ons boek